Kada krećemo sa radionicama


Mnogi me pitaju kada ću da držim radionice.
Nikada.
Grupe podrške da ali radionice ne.

Nemam fakultetsku diplomu humanističkog usmerenja, da bih naplaćivala baviljenje ljudskim dušama. Postoje ljudi koji to rade profesionalno i kvalitetno. Hvala za svu podršku i stručnu pomoć Nađi .

Nemam završene ni vikend kurseve, sertifikate ni potvrde da sam završila 3 sata obuke za nešto.
Sa tuđim poverenjem se ne igram. Mogu da pričam iskustveno, mogu da podelim svoja znanja o tome da bi drugi mogli da znaju šta da očekuju kroz razvod i u životu posle razvoda. Nisam kouč ni trener životnih veština. Ne usuđujem se da stanem pred vas, kao mesija poslat da razreši sve vaše probleme. Ne želim da vam pričam kako je dovoljno da mislite dobro pa će sve biti dobro a neko drugi će da preuzme svu vašu odgovornost. Ne smem da vam obećavam da je dovoljno da mantrate i da će svi problemi da nestanu a ukazaće vam se patuljci i vilenjaci na jednorozima u carstvu od čokolade i sve će biti super, ako tako zamislite.

Svako ima pravo da veruje u šta želi. Svako ima ozbiljnu odgovornost za ono što misli, govori i radi ali i za ono što naplaćuje. Nisam pristalica jednostavnih low cost rešenja što ne znači da ona nisu dobra za onoga ko u njih veruje. Dobro je kada imamo izbor i kada svesno prihvatimo odgovornost za posledice svog izbora. Vaš izbor je kome ćete da poklonite svoje poverenje, sa kim ćete da podelite svoj novac, misli i svoje vreme, kao ono najdragocenije.

Moj izbor je da vam ne prodajem ono na šta nemam pravo i za šta nemam diplomu ozbiljnog odgovarajućeg fakulteta. O iskustvenom uvek možemo da pričamo, jednako kao i do sada. Besplatno, uz suze, smeh, male i velike pobede i poraze kroz koje prolazimo evo već tri godine.

Hvala svima koji su mi poklonili poverenje.
Bravo za sve one koji su došli po malo vetra u jedra, kada su njihove lađe stajale u mestu.
Čestitke svima koji su premostili nedoumice i nastavili dalje, svojim sigurnim koracima.
Ogromno hvala onima koji me, u mom pro bono radu podržavaju i pridržavaju kad ostanem bez snage. 

Ono što smo zajedno postigli nije novcem plaćeno a ima veliku vrednost.




Comments

Popular Posts